Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمود علی بخشی رئیس گروه بیمه صاحبان حرف، مشاغل آزاد و بیمه اختیاری سازمان تأمین اجتماعی در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه رفاه و تعاون گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره علت افزایش حق بیمه اختیاری برای بار دوم در سال جاری اظهار کرد: افرادی مشمول بیمه اختیاری هستند که در کارگاه‌ها و موسسات مشمول قانون تامین اجتماعی اشنغال به کار ندارند و یا به عبارتی فاقد رابطه استخدامی و مزدبگیری با کارفرمامی باشند که در اینصورت خود فرد حق بیمه را پرداخت می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علی بخشی بیان کرد: بیمه اختیاری شامل تعهدات قانونی از جمله بازنشستگی، فوت، ازکارافتادگی و خدمات درمانی است.

وی در خصوص نحوه تعیین دستمزد مبنای پرداخت حق بیمه متقاضیان بیمه اختیاری افزود متقاضیانی که در تاریخ ارائه تقاضای بیمه کمتر از ۵ سال سابقه پرداخت حق بیمه دارند می‌توانند دستمزد مبنای پرداخت حق بیمه خود را بین حداقل دستمزد مصوب شورای عالی کار و حداکثر دستمزد مصوب انتخاب نمایند.

او ادامه داد: فردی که بالای ۵ سال سابقه پرداخت حق بیمه داشته باشد دستمزد مبنای پرداخت حق بیمه وی بر اساس میانگین دستمزد آخرین ۳۶۰ روز قبل از ارائه درخواست خواهد بود در این صورت متقاضی می‌تواند بین ۷۰ تا ۱۰۰ درصد دستمزد محاسبه شده را به عنوان دستمزد مبنای پرداخت حق بیمه انتخاب کند.

علی بخشی در خصوص نحوه محاسبه میزان حق بیمه متقاضیان بیمه اختیاری افزود: نرخ پرداخت حق بیمه ۲۷ درصد می باشد و چنانچه دستمزد مبنای پرداخت حق بیمه را در نرخ مربوطه ضرب کنیم حاصل ضرب بدست آمده میزان حق بیمه‌ای است که باید توسط بیمه شده پرداخت شود.

بیشتر بخوانید: تفاوت بیمه اجباری و اختیاری تامین اجتماعی چیست؟

رئیس گروه بیمه صاحبان حرف و مشاغل آزاد و بیمه اختیاری سازمان تأمین اجتماعی با اشاره به اینکه در سال جاری طبق مصوبه شورای عالی کار حداقل دستمزد حدود ۳۷ درصد افزایش پیدا کرد، اضافه کرد: بر همین اساس حداقل دستمزد که در سال گذشته حدودا یک میلیون و یکصد هزار تومان بود در سال ۹۸ به حدود و یک میلیون و پانصد هزار تومان افزایش یافت بنابراین با توجه به افزایش حداقل دستمزد میزان حق بیمه بیمه شدگان اختیاری از ابتدای سال جاری افزایش پیدا کرد.

او گفت: براساس ماده ۱۱۱ قانون تأمین اجتماعی، هنگامی که بیمه شده با احراز شرایط مربوطه به مرحله بازنشستگی برسد اگر میانگین دو سال آخر دستمزد مبنای پرداخت حق بیمه وی کمتر از حداقل دستمزد مصوب سال برقراری مستمری باشد طبق قانون سازمان تامین اجتماعی ملزم به افزایش و ترمیم میزان مستمری تا حداقل دستمزد مصوب خواهد بود؛ بنابراین بر اساس محاسبات بیمه‌ای صورت گرفته و طبق مصوبه هیات امنای سازمان تامین اجتماعی دستمزد مبنای پرداخت حق بیمه افرادی که در سال گذشته در زمره بیمه شدگان اختیاری قرار گرفته اند به میزان ۱۰ درصد نیز افزایش یافت.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: تامین اجتماعی وزارت کار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۵۷۶۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۳۵ درصدی حقوق بازنشستگان حداقل بگیر/ کمترین حقوق ۱۰ میلیون تومان می‌شود

سخنگوی دولت گفت: به پیشنهاد وزارت کار و سازمان تامین اجتماعی، حقوق بازنشستگان حداقل بگیر ۳۵ درصد افزایش یافت و حداقل حقوق این افراد ۱۰ میلیون تومان خواهد بود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، علی بهادری‌جهرمی امروز_چهارشنبه دوازدهم اردیبهشت_ در حاشیه جلسه هیئت دولت در جمع خبرنگاران اظهار کرد: به پیشنهاد وزارت کار و سازمان تأمین اجتماعی، حقوق بازنشستگان حداقل بگیر ۳۵ درصد افزایش یافت و حداقل حقوق این افراد ۱۰ میلیون تومان خواهد بود.

وی بیان کرد: یکی از محورهای مهم سیاست‌های سازمان تأمین اجتماعی به حوزه انتظام‌بخشی به سیاست‌های حمایتی در کشور اختصاص دارد و امروز آئین‌نامه‌ای در هیأت وزیران به منظور ایجاد پنجره واحد خدمات حمایتی ایرانیان و در راستای محور مهم سیاست‌های کلی تأمین اجتماعی به تصویب رسید.

بهادری‌جهرمی خاطرنشان کرد: هیأت وزیران امروز با این آئین که به پیشنهاد وزارت کار به هیأت وزیران تقدیم شده بود و در جلسات متعدد کمیسیون‌های مربوطه مورد بحث و بررسی قرار گرفته بود موافقت کرد که بتوانیم انتزاع‌بخشی مناسبی داشته باشیم و هم کارآمدی و هم انسجام را در خدمت‌رسانی حمایتی به جوامعی که تحت پوشش نهادهای مختلف حمایتی هستند و یا به روش‌های مختلف حمایت‌هایی از آنها انجام می‌گیرد مطابق این مصوبه داشته باشیم.

وی ادامه داد: درخصوص سیل سیستان و بلوچستان که پیش از این گزارش‌هایی در همه جلسات از ابتدای سیل تا امروز وزرای مرتبط در جلسه ارائه کرده بودند امروز به پیشنهاد مشترک وزارت کشور و سازمان برنامه و بودجه در جلسه هیأت وزیران مقرر شد که فعلاً میزان هزار و ۵۰۰ هزار میلیارد تومان به صورت تنخواه در اختیار استاندار و وزارت کشور قرار بگیرد تا بتوانند به عنوان هزینه‌های ضروری اولیه در سطح استان هزینه کنند البته مبالغ خسارت که بیش از این برآورد شده بعد از برآورد نهایی توسط مجموعه‌ها و دستگاه‌های مربوطه درخصوص آن تصمیم‌گیری خواهد شد.

کد خبر 749683

دیگر خبرها

  • ثبت دستمزد واقعی در لیست‌های بیمه‌ای حق کارگران است
  • آخرین وضعیت افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی
  • آخرین وضعیت افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی / مطالبه بازنشستگان اجرایی شد؟
  • آخرین وضعیت افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی | مطالبه بازنشستگان اجرایی شد؟
  • فیلم| حقوق حداقل بگیران بازنشستگان تامین اجتماعی ۳۵ درصد افزایش یافت
  • افزایش ۳۵ درصدی حقوق بازنشستگان حداقل بگیر/ کمترین حقوق ۱۰ میلیون تومان می‌شود
  • تصویب افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی
  • بهادری جهرمی: حقوق حداقل بگیران بازنشستگان تأمین اجتماعی ۳۵ درصد افزایش یافت
  • کلاف سردرگم تعیین دستمزد کارگری (پادکست)
  • دو هزار کارگر ساختمانی در میاندوآب بیمه ندارند