Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- رئیس گروه بیمه صاحبان حرف و مشاغل آزاد و بیمه اختیاری اداره کل امور فنی بیمه شدگان سازمان تأمین اجتماعی گفت: حق سرانه درمان بر اساس مصوبه هیات وزیران از ۳۱ هزار تومان در سال ۹۵ به ۴۰ هزار تومان در سال ۹۶ افزایش یافته است.

علی بخشی در گفتگو با خبرنگار جامعه خبرگزاری میزان درباره بیمه صاحبان حرف ومشاغل آزاد و بیمه اختیاری گفت: به طور کلی در قانون تأمین اجتماعی سه روش برای پوشش بیمه‌ای افراد پیش بینی شده است روش اول شامل حال افرادی  است که در کارگاه‌ها و موسسات مشمول قانون تامین اجتماعی اشتغال به کار دارند و بر اساس ماده ۳۹ قانون تامین تأمین اجتماعی کارفرمای آنان مکلفند حق بیمه این قبیل از افراد را بر اساس نرخ‌های معین شده در ماده ۲۸ قانون تامین اجتماعی شامل ۷ درصد سهم بیمه شده، ۲۰ درصد به عنوان سهم کارفرما و ۳ درصد برای بیمه بیکاری به سازمان تامین اجتماعی پرداخت نمایند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بنابراین در مجموع با پرداخت ۳۰ درصد حق بیمه، بیمه شده مشمول بیمه اجباری قرار گرفته و می تواند با احراز شرایط مقرر از تعهدات قانونی بلند مدت شامل بازنشستگی، فوت، از کار افتادگی، خدمات درمانی و همچنین سایر تعهدات قانونی کوتاه مدت بهره‌مند گردد.


وی افزود:روش دوم، شامل حال افرادی می‌شود که مدتی در کارگاه‌های مشمول قانون تأمین اجتماعی مشغول به کار بوده و بعد از مدتی به دلایلی از قبیل استعفا، بازخرید و ... شغل خود را از دست داده اند. در این شرایط فرد متقاضی می‌تواند به منظور ادامه سابقه و بیمه پردازی خود و جهت برخورداری از تعهدات بیمه‌ای مربوطه با انعقاد قرار داد تحت پوشش ادامه بیمه به طور اختیاری قرار گرفته و با پرداخت کل حق بیمه و احراز شرایط قانونی از بازنشستگی، فوت، از کار افتادگی و خدمات درمان برخوردار شود.


رئیس گروه بیمه صاحبان حرف و مشاغل آزاد و بیمه اختیاری اداره کل امور فنی بیمه شدگان سازمان تأمین اجتماعی خاطر نشان کرد: بیمه صاحبان حرف و مشاغل آزاد نوعی دیگر از خدمات سازمان تأمین اجتماعی است که شامل حال افرادی است که لزوما دارای سابقه پرداخت حق بیمه قبلی نزد سازمان تامین اجتماعی نبوده و با دارا بودن حرفه و شغل به صورت خویش فرما مشغول به کار هستند براین اساس کلیه کارفرمایان صنوف و سایر افرادی که دارای کارفرما نبوده و بصورت خویش فرما اشتغال به کار دارند و حرفه آنان منطبق با عرف و ضوابط قانونی است، می‌توانند به اعتبار حرفه و شغل خود قرارداد بیمه مشاغل آزاد منعقد نموده و با پرداخت حق بیمه مقرر تحت پوشش بیمه صاحبان حرف و مشاغل آزاد قرار گیرند.


علی بخشی در ادامه اذعان داشت: نرخ پرداخت حق بیمه در ادامه بیمه به طور اختیاری ۲۹ درصد دستمزد مبنای پرداخت حق بیمه بوده (۲۶ درصد سهم بیمه شده +۳ درصد سهم دولت) که از این میزان ۸ درصد آن مربوط به سهم درمان و ۱۸ درصد برای تعهدات بلند مدت همچون بازنشستگی، فوت و از کار افتادگی اختصاص می‌یابد.

وی یادآور شد: علت اخذ ۸ درصد حق بیمه بابت سهم درمان از بیمه شدگان ادامه بیمه به طور اختیاری و ۹ درصد حق بیمه بابت سهم درمان از بیمه شدگان اجباری، به سبب رعایت ملاحظات قانونی و ماهیت بیمه این قبیل از بیمه شدگان است که سازمان تأمین اجتماعی مکلف به رعایت آن است و به همین علت  در بیمه اجباری بیمه شدگان از غرامت دستمزد ایام بیماری و بارداری و سایر حمایت‌های دیگر بهره مند می‌شود .


رئیس گروه بیمه صاحبان حرف و مشاغل آزاد و بیمه اختیاری اداره کل امور فنی بیمه شدگان سازمان تأمین اجتماعی افزود: در بیمه‌های اختیاری کارفرمایی برای پرداخت حق بیمه وجود ندارد بنابراین بیمه شده اختیاری خود متولی پرداخت حق بیمه است.


علی بخشی افزود بیمه شدگان اجباری و یا اختیاری در صورت مراجعه به کلیه مراکز درمانی ملکی سازمان تأمین اجتماعی در سراسر کشور می‌توانند از کلیه خدمات درمانی به صورت رایگان استفاده نمایند.


علی بخشی در ادامه در خصوص نرخ پرداخت حق بیمه صاحبان حرف و مشاغل آزاد خاطرنشان کرد: بیمه صاحبان حرف و مشاغل آزاد دارای سه نرخ ۱۴ درصد (۱۲ درصد سهم بیمه شده +۲ درصد سهم دولت) شامل تعهدات بازنشستگی و فوت بعد از بازنشستگی و نرخ ۱۶ درصد (۱۴ درصد سهم بیمه شده + ۲ درصد سهم دولت) شامل تعهدات بازنشستگی و فوت قبل و بعد از بازنشستگی و نرخ ۲۰ درصد (۱۸:درصد سهم بیمه شده + ۲ درصد سهم دولت) شامل تعهدات بازنشستگی، فوت واز کارافتادگی است.


وی عنوان کرد: در بیمه صاحبان حرف و مشاغل آزاد حق انتخاب درمان با متقاضی است بنابراین افرادی که خواهان بهره مندی از خدمات درمانی سازمان تأمین اجتماعی هستند در اجرای قانون بیمه خدمات درمانی همگانی کشور موظف به پرداحت مبلغ حق سرانه درمان که همه ساله به تصویب هیأت محترم وزیران میرسد خواهند بود.


رئیس گروه بیمه صاحبان حرف و مشاغل آزاد و بیمه اختیاری اداره کل امور فنی بیمه شدگان سازمان تأمین اجتماعی اذعان داشت: براساس قانون بیمه خدمات درمانی همگانی، همه ساله حق سرانه درمانی که به تصوبب هیأت محترم وزیران می‌رسد، از بیمه شدگان صاحبان حرف و مشاغل آزاد دریافت می‌شود. این مبلغ در سال گذشته ۳۱ هزار تومان بوده و براساس مصوبات جدید از ابتدای سال ۹۶ به مبلغ ۴۰ هزار تومان افزایش یافته است.


وی در پایان گفت: سازمان تأمین اجتماعی در نظر دارد در صورت موافقت و تصویب مراجع ذی صلاح بیمه شدگان صاحبان حرف و مشاغل آزاد را از سیستم حق سرانه درمان خارج و مطابق ماده ۲۹ قانون تامین اجتماعی نسبت به وصول حق بیمه سهم درمان از آنان همانند سایر بیمه شدگان اقدام نماید.در حال حاضر این طرح در مرحله مطالعات و بررسی‌های کارشناسی قرار داشته و به مرحله تصویب نرسیده است.


انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۱۶۳۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره‌مندی ۸۰۰ کرمانشاهی از خدمات فیزیوتراپی هلال احمر

محمدباقر محمدی مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان کرمانشاه گفت : جمعیت هلال‌احمر استان کرمانشاه همواره در رویداد‌های مختلف در راستای خدمت‌رسانی به مردم گام برداشته و سعی کرده امدادرسان مردم در حوادث مختلف باشد.

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان کرمانشاه گفت: در حادثه سیل سیستان و بلوچستان جمعیت هلال‌احمر استان با ارسال کمک‌های غذایی به یاری مردم این استان رفت تا بتوان بخشی از مشکلات مردم این مناطق را رفع کرد.

محمدی بیان کرد: جمعیت هلال‌احمر استان کرمانشاه سال گذشته در ۸۵۸ حادثه حضور داشته و نسبت به امدادرسانی و انجام عملیات امداد و نجات اقدام کرده که بیشترین سهم این عملیات‌ها مربوط به حوادث جاده‌ای و کوهستان است.

وی خاطرنشان کرد: متأسفانه تعداد حوادث کوهستان استان کرمانشاه رو به افزایش است؛ از افراد مبتدی و دارای بیماری درخواست داریم از صعود به ارتفاعات به صورت انفرادی خودداری کنند، زیرا ارائه خدمات درمانی مورد نیاز به افراد آسیب دیده در کوهستان دشوار است.

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان کرمانشاه عنوان کرد: در کنار امدادرسانی هلال‌احمر در حوادث و بلایای طبیعی این جمعیت در راستای عمل به وظایف خود نسبت به ارائه خدمات اجتماعی به ویژه به افراد نیازمند نیز اقدام می‌کند.

محمدی با اشاره به فعال بودن یک مرکز ارتوپدی و فیزیوتراپی هلال‌احمر در کرمانشاه گفت: سال گذشته ۷۸۲ نفر از خدمات فیزیوتراپی، ۵۱ نفر از کار درمانی و ۲۶۲ نفر گفتاردرمانی استفاده کردند.

وی اضافه کرد: در حوزه ارتوپدی ۱۰۸ نفر از این خدمات شامل ۵۱ نفر پروتز و ۶ نفر آرتز و کفش طبی ۵۱ نفر بهره‌مند شدند و دو مورد مانور درمان اضطراری با اهداف درمانی بیماران بی‌بضاعت در دالاهو و روستا‌های اطراف گیلانغرب جمعا یک هزار و ۴۰۰ نفر انجام گرفته است.

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان کرمانشاه با اشاره به عدم صدور مجوز داروخانه این جمعیت در استان، تصریح کرد: با وجود عدم تأسیس داروخانه هلال‌احمر کرمانشاه، اما مرکز فوریت‌های دارویی این جمعیت به صورت روزانه در حال خدمت‌رسانی به مردم استان است .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • بهره‌مندی ۸۰۰ کرمانشاهی از خدمات فیزیوتراپی هلال احمر
  • خدمات درمانی برای کودکان زیر هفت سال رایگان است
  • کودکان زیر ۷ سال رایگان درمان می‌شوند
  • ارائه خدمات درمانی رایگان برای کودکان زیر هفت سال
  • بهره مندی ۱۷ هزار نفر از خدمات مشاوره مراکز بهزیستی در گلستان
  • نام‌نویسی افراد تحت تکفل بیمه‌شدگان تامین اجتماعی «غیرحضوری» شد
  • بهره مندی 3 هزار و 741 مشترک نهادهای حمایتی از خدمات رایگان شرکت گاز
  • الزام مراکز طرف قرار داد بیمه سلامت به ارائه خدمات پوشش بیمه‌ای
  • ویدیو/ درمان رایگان زیر ۷ ساله‌ها روی پیشخوان بیمارستان‌ها
  • بیمه سلامت متولی امر بیمه همگانی است